Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

ΝΈΟΣ ΤΟΜΈΑΣ + ΜΟΔΆΤΑ ΝΥΧΆΚΙΑ !

  Γεια σας , τι κάνετε καλά είστε ? [ ελπίζω ναι ...] Λοιπόν πλέον άλλαξα θεματάκι και θα γράφω για το style νυχιών στην πραγματικότητα...Μπορείτε να μου λέτε ελεύθερα τις απόψεις σας και την γνώμη σας κάθε φόρα για τις αναρτήσεις μου,αλλά ας μην καθυστερούμε άλλο τι λέτε πάμε στο θέμα μας ?
-----------------------------------------------------------------------
  Η μόδα κι ' αυτό το Καλοκαίρι μας εκπλήσσει με τα όμορφα χρώματα της κ' με το εξαίσιο στυλ της.Είναι μοναδικός Καλοκαιρινός τρόπος έμπνευσης και οι τάσεις που ακολουθούμε φέτος ! Συγκεκριμένα στον τομέα νυχιών έχουμε εξεπλάγην από τα φωσφοριζε χρώματα και από τα νέα ... '' μαραφέτια ''... που δημιουργήθηκαν ! Ας δούμε όμως τι εννοώ ακόμα πιο αναλυτικά !


  Τα χρώματα δεν είναι πια τόσο μονότονα και απλά , πλέον όλα έχουν αλλάξει σχετικά με την μόδα νυχιών και βερνικιών / μανό που γνωρίζαμε.Τώρα εντυπωσιακά φωσφοριζε , λαμπερές αποχρώσεις εκπληκτικά όλα αυτά όμως είναι και στην πράξη έτσι ? 


------------------------------------------------------------------------
  Και ναι , δεν αμφισβητήσαμε ποτέ το αντίθετο όσα μας είπαν είναι πράγματι έτσι οι αποχρώσεις συναρπάσουν... όπως βλέπουμε και στη φωτογραφία : 


photo edited for free at www.pizap.com

     Επίσης της μόδας είναι τα πολύχρωμα νύχια ! Τα οποία εκτός ότι τραβάν τα βλέμματα ταράζουν με την λάμψη τους ! Τα φωσφοριζε χρώματα των αποχρώσεων ΡΟΖ + ΚΊΤΡΙΝΑ + ΠΟΡΤΟΚΑΛΊ + ΓΑΛΆΖΙΑ + ΤΙΡΚΟΥΆΖ ,ΤΟ ΠΡΆΣΙΝΟ ΤΗΣ ΜΈΝΤΑΣ κ' πολλά άλλα θα σας ξετρελάνουν - πολύ απλά - ! Επίσης σχεδόν όλα τα ανοιχτόχρωμα χρώματα είναι αρκετά τραβηχτικά.Επίσης το σκούρο και γυαλιστερό πράσινο καθώς και το σκούρο γυαλιστερό μπλε κάνουν εντύπωση ! :) 


___________________________________________


  Το έντονο κόκκινο και το σκούρο μοβ θα σας ξετρελάνουν με την πανέμορφη εμφάνιση τους  κάτι πολύ θετικό για όλα τα styling κορίτσια που αγαπάνε τις δοκιμασίες της μόδας ! '' ) Κάτι πολύ θετικό ... για εμάς ! 


---------------------------------------------------------------------
Χαλάρωσε με ένα συνδιασμό έντονων και απαλών χρωμάτων που σου προσφέρουν αρμονία και θετική αύρα !   Αφέσου λοιπόν στα μαγευτικά αυτά χρώματα !


















----------------------------------------------------------------


  Και τι σας έχω τι σας έχω ? Βγήκε ένας νέος εκτυπωτής νυχιών , τι εννοώ με αυτό ! Ένα μηχάνημα με το όνομα  ...''εκτυπωτης'' το οποίο κάνει την εικόνα , το σχέδιο ή το τοπίο που θέλετε σαν εικόνα στα νύχια σας ! :) 


          Αυτά για τώρα από εμένα  


                     Γεια σας ! 


(: lol , efi2000pretty :)
            

1 σχόλιο: